A fényképezésnek van technikai, technológiai része. Az első megvásárolható, a második megtanulható akár egész magas fokon is. Szerintem azonban a fényképezésnek ez a kisebbik része. Ezt igazolják a neten megjelenő sokmillió jó géppel, megfelelő módon elkészített képek. Nézzük és azt látjuk, hogy jó, de valami mégis…, valami hiányzik belőle. ez a valami nehezen határozható meg, ez maga a szubjektum: a fényképész, aki megmutatja azt is, amit szabad szemmel talán nem is látunk, …a fényt a szemetekben, a mosolyotokban…, amikor összeér a homlokotok…, amikor megfogjátok egymás kezét…, amikor megcsókol…, amikor átölel…, amikor egymásra néztek.

Észreveszi ezeket a pillanatokat és készít belőlük valami megfoghatót, valami maradandót, a belső szépséget.

Hitvallásom, hogy a fényképezés több puszta dokumentálásnál. Én minden esetben arra törekszem, hogy olyan képeket készítsek és adjak át, amit bármikor elő lehet venni, ha emlékezni akarsz, ha könnyezni akarsz, ha újra átakarod élni a te történetedet, mert ott vannak a képekben az érzelmek és az érzések. Amit ha 20, 30 vagy akár 40 év múlva előveszel, akkor is megjelenik ugyanaz a mosoly az arcodon, megcsillan ugyanúgy a szemed.

A nagy napotokon én ott leszek mellettetek és nem csak a szememmel, de a lelkemmel is figyelek. Most ne ijedjetek meg, nem foglak benneteket zavarni, csak ott leszek, hogy elkapjak minden csodás pillanatot, a fényt a ti nagy napotokból!

Jegyesfotózás

Nem csak az esküvőről készült képek lehetnek emlékezetesek. Érdekes, vidám, laza, és főleg sok éven-évtizeden keresztül örömmel nézhető képek születhetnek az esküvő előtt. Nem utolsó sorban egy jó közös felkészülés az "éles" fotózásra.

Esküvői képek

Ebben a műfajban igazán otthon vagyok. Nem csak az eseményeket mutatom meg, hanem fotóimon viszontláthatjátok azokat az érzéseiteket, amelyeket "akkor és ott" éreztetek.

Portréfotózás

Modell-, baba-, tárgy-, épületfotózás. A felvételek készülhetnek (mobil)műteremben, szabadban akár hétköznapi körülmények között.
Meggyőződésünk, hogy minedkiről készülhet jó fénykép!

Fotókönyvek

A legjobb választás az életed fontos eseményein készült képek megőrzésére. Egy könyv amely rólad (rólatok), a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményét és otthonod dísze lehet.

Rendezvényfotózás

Vállalati és családi események, konferenciák, csapatépítő napok, bálak, díjkiosztók, keresztelő, születésnap, szalagavatók, ballagások, koncertek, sportesemények megörökítése. Tehát tulajdonképpen bárhol és bármikor.