Jegyes fotózás

Munkánkkal kapcsoaltban azt vallom, hogy az igazán jó képek titka az ifjú pár és a fotós együttműködésében rejlik.

Ezért minden esetben törekszünk arra, hogy a fotózások összehangolt, felszabadult, nyugodt légkörben teljenek.

A jegyesfotózás (ismert nevén E-session) esetén egy olyan fotósorozatról van szó, mely az esküvő előtti időszakban készül. Ez kiváló alkalom lehet arra, hogy megismerjük egymást. Így jobban egymásra tudunk hangolódni, az esküvőn már nem idegenként tekintetek a fotósra, így a sokkal barátibb, fesztelenebb hangulatú fotózás eredményekén olyan képek születnek majd, amelyeket szívesen fogtok sok-sok év múlva is visszanézni.

A jegyesfotózás során készült képekből készített slideshow vetítése az esküvői vacsora egyik színfoltja lehet.

A sorozat rólatok szól, a ti szerelmeteket mutatja be, ezért fontos, hogy olyan helyszínt válasszatok, melyhez érzelmileg is kötődtök. Így lesz biztosított egy kiváló fotósorozat elkészülte.

Amit nyújtok

A jegyesfotózás során elkészült képeket az esküvőn készült fényképekkel együtt a díszdobozban adom át számotokra.

 

Referencia képek        

Jegyesfotózás

Nem csak az esküvőről készült képek lehetnek emlékezetesek. Érdekes, vidám, laza, és főleg sok éven-évtizeden keresztül örömmel nézhető képek születhetnek az esküvő előtt. Nem utolsó sorban egy jó közös felkészülés az "éles" fotózásra.

Esküvői képek

Ebben a műfajban igazán otthon vagyok. Nem csak az eseményeket mutatom meg, hanem fotóimon viszontláthatjátok azokat az érzéseiteket, amelyeket "akkor és ott" éreztetek.

Portréfotózás

Modell-, baba-, tárgy-, épületfotózás. A felvételek készülhetnek (mobil)műteremben, szabadban akár hétköznapi körülmények között.
Meggyőződésünk, hogy minedkiről készülhet jó fénykép!

Fotókönyvek

A legjobb választás az életed fontos eseményein készült képek megőrzésére. Egy könyv amely rólad (rólatok), a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményét és otthonod dísze lehet.

Rendezvényfotózás

Vállalati és családi események, konferenciák, csapatépítő napok, bálak, díjkiosztók, keresztelő, születésnap, szalagavatók, ballagások, koncertek, sportesemények megörökítése. Tehát tulajdonképpen bárhol és bármikor.