Portréfotózás

Eljutottál oda, hogy szükséged lenne magadról egy-két jó képre?

Meg szeretnéd végre ismerni a személyiséged egy eddig még sosem látott lehengerlő arcát? Akkor csináltass magadról néhány jó portréfotót.

Korunkban a netes megjelenéshez, az önéletrajzhoz, a közösségi oldalakhoz elengedhetetlen a minőségi fotó. Hiszen az arculat része, amit magunkról kialakítunk.

Sokan vannak,akik tartanak a fotózástól. Sokszor hallottam már, hogy nehéz dolgom lesz, mert róla lehetetlen jó képet készíteni.

Van egy jó hírem: Ez téves elképzelés. Nincs veled semmi gond, csak még nem találkoztál azzal a fotóssal, aki felismeri a benned rejlő személyiséget, szépséget.

„Kedvenc” mondatom: „Á, én nem vagyok fotogén!" Ha te nem vagy fotogén, akkor vállalkozom a fotogén-sebészetre.

Mindenkiről lehet szép képeket készíteni, úgyhogy felejtsd el a gátlásokat és rengesd meg a világot valódi éneddel a képen! Hidd el, egy jó fotó már csak a velejáró önbizalom miatt megér egy próbálkozást.

Fotózást vállalunk az ország egész területén, külső helyszínen, beltérben, otthonodban, irodai környezetben és bármely más helyen.

Portréfotózási típusok

  • Női portré fotózás
  • Férfi portré fotózás
  • Gyermekfotó
  • Terhes fotó
  • Üzleti portré
  • Tablófotózás
  • Referencia, portfólió fotózás
  • Önéletrajz portré
  • Divatfotózás

Kihagytunk valamit? Nem találtad meg amit szerettél volna, akkor keress minket elérhetőségeinken.

 

Referencia képek       Üzenet nekünk  

Jegyesfotózás

Nem csak az esküvőről készült képek lehetnek emlékezetesek. Érdekes, vidám, laza, és főleg sok éven-évtizeden keresztül örömmel nézhető képek születhetnek az esküvő előtt. Nem utolsó sorban egy jó közös felkészülés az "éles" fotózásra.

Esküvői képek

Ebben a műfajban igazán otthon vagyok. Nem csak az eseményeket mutatom meg, hanem fotóimon viszontláthatjátok azokat az érzéseiteket, amelyeket "akkor és ott" éreztetek.

Portréfotózás

Modell-, baba-, tárgy-, épületfotózás. A felvételek készülhetnek (mobil)műteremben, szabadban akár hétköznapi körülmények között.
Meggyőződésünk, hogy minedkiről készülhet jó fénykép!

Fotókönyvek

A legjobb választás az életed fontos eseményein készült képek megőrzésére. Egy könyv amely rólad (rólatok), a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményét és otthonod dísze lehet.

Rendezvényfotózás

Vállalati és családi események, konferenciák, csapatépítő napok, bálak, díjkiosztók, keresztelő, születésnap, szalagavatók, ballagások, koncertek, sportesemények megörökítése. Tehát tulajdonképpen bárhol és bármikor.