Rendezvényfotózás és videózás

Céges rendezvény, fogadás, kiállítás, konferencia, különböző versenyek, szalagavató vagy tablófotózás, ballagás, családi esemény, születésnap, eljegyzés vagy keresztelő.

A sor még folytatható tovább is. Csupa olyan esemény, ami akár a szervezőnek, akár a résztvevőnek fontos, hogy meg legyen örökítve.

Én azt vállalom, hogy mind a szervezők, mind a szponzorok, mind pedig a résztvevők szemszögéből a rendezvény teljes hangulatát tükröző képeket készítek, melyeket büszkén tud a megrendelő felhasználni akármilyen célra.

Fontosnak tartom, hogy olyan képeket készítsek, mely azt mutatja meg, amit Ön a rendezvénnyel meg akart mutatni és el akart érni, résztvevőkén a kép alapján az élményt fel tudja idézni.

Igény esetén a rendezvény helyszínére tudok telepíteni mobil műtermet, ahol akár egy reklámfal előtt portrékat is készítek.

A rendezvényekre igény szerint akár több fotós is tudunk biztosítani.

Több napos rendezvény esetén kérésre az utolsó nap átadom az előző napok képeiből elkészített galériát vagy slideshow-t (kitűnő ajándék lehet a résztvevők számára).

Amit nyújtok

A rendezvényeken elkészült képeket az igény szerinti mennyiségben teljes felbontásban - press minőség - DVD lemezen, Pen Drive-on vagy Google Drive-on adom át.

 

Referencia képek        

Jegyesfotózás

Nem csak az esküvőről készült képek lehetnek emlékezetesek. Érdekes, vidám, laza, és főleg sok éven-évtizeden keresztül örömmel nézhető képek születhetnek az esküvő előtt. Nem utolsó sorban egy jó közös felkészülés az "éles" fotózásra.

Esküvői képek

Ebben a műfajban igazán otthon vagyok. Nem csak az eseményeket mutatom meg, hanem fotóimon viszontláthatjátok azokat az érzéseiteket, amelyeket "akkor és ott" éreztetek.

Portréfotózás

Modell-, baba-, tárgy-, épületfotózás. A felvételek készülhetnek (mobil)műteremben, szabadban akár hétköznapi körülmények között.
Meggyőződésünk, hogy minedkiről készülhet jó fénykép!

Fotókönyvek

A legjobb választás az életed fontos eseményein készült képek megőrzésére. Egy könyv amely rólad (rólatok), a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményét és otthonod dísze lehet.

Rendezvényfotózás

Vállalati és családi események, konferenciák, csapatépítő napok, bálak, díjkiosztók, keresztelő, születésnap, szalagavatók, ballagások, koncertek, sportesemények megörökítése. Tehát tulajdonképpen bárhol és bármikor.