Fotókönyv

A legjobb dolog, ami a képeiddel történhet.

 

Nagy emlék egy kis könyvben

Egyre több körülöttünk a kép, amely egyszeri és megismételhetetlen pillanatot őriz, de ha ezeket rendezetlenül tároljuk, könnyen elkallódhatnak a legfontosabb darabok is. Annak érdekében, hogy minden pillanat örökre emlékezetes maradjon, sőt, mással is megosztható legyen érdemes képeinket csokorba szedni. Ebben segít a fotókönyv, amely készülhet saját digitális képekből vagy akár régi, elsárgult papírképek digitális feljavításával

  • születésnapról,
  • keresztelőről,
  • esküvőről,
  • házassági évfordulóról,
  • utazásról,
  • céges-, illetve bármilyen típusú rendezvényről.

Gyönyörű fotók, kemény lapok könyvformába kötve. Mint gyermekkorunk első keménylapos mesekönyve, csupa mese, varázs, álom.

A fotókönyv oldalai egyedi grafikai tervezés után levilágítással készülnek (vagyis ugyanúgy, mint a fénykép amit a kezedben tarthatsz), maga az album pedig különös gonddal és kézi munkával készül. Az albumok oldalai síkban nyithatók. Ez a jelenleg kapható legjobb és legtartósabb minőséget jelenti.

A fotókönyv különféle méretben, különféle borítással, négyzet, álló vagy fekvő formátumban, fehér vagy fekete hordozón, más-más felületű fotópapírral, eltérő oldalszámmal készülhet. Minden albumot egyedileg szerkesztünk. Nincs két egyforma.

A könyv tartalma nem korlátozódik csupán képekre, képaláírásokkal, hangulatos történetekkel, versekkel, mesékkel, idézetekkel, esetleg rajzokkal színesíthető.

Minden könyv egyedi, mert mindegyik tartalma más: a saját fotóid, sajátos stílusban.

Nincs mennyiségi korlát, egyetlen darab is készíthető.

A könnyen hordozható forma a képek hosszú életét szavatolja. Az exkluzív megjelenésű fotókönyv bárki számára különleges, személyes jellegű, egyedi, és legfőképpen időtálló ajándék lehet, ami a legigényesebb és legegyszerűbb módja az emlékek és élmények felelevenítésének.

A képek küldése történhet postai úton (bármilyen adathordozót tudunk fogadni), vagy interneten, ingyenes ftp kapcsolat biztosításával.

A kapott felvételeket minden esetben digitálisan feljavítjuk, retusáljuk.

Az elkészült fotókönyvet személyesen adjuk át, vagy postai úton juttatjuk el hozzátok!

 

Referencia képek        

Jegyesfotózás

Nem csak az esküvőről készült képek lehetnek emlékezetesek. Érdekes, vidám, laza, és főleg sok éven-évtizeden keresztül örömmel nézhető képek születhetnek az esküvő előtt. Nem utolsó sorban egy jó közös felkészülés az "éles" fotózásra.

Esküvői képek

Ebben a műfajban igazán otthon vagyok. Nem csak az eseményeket mutatom meg, hanem fotóimon viszontláthatjátok azokat az érzéseiteket, amelyeket "akkor és ott" éreztetek.

Portréfotózás

Modell-, baba-, tárgy-, épületfotózás. A felvételek készülhetnek (mobil)műteremben, szabadban akár hétköznapi körülmények között.
Meggyőződésünk, hogy minedkiről készülhet jó fénykép!

Fotókönyvek

A legjobb választás az életed fontos eseményein készült képek megőrzésére. Egy könyv amely rólad (rólatok), a családodról, barátaidról szól, bármikor segít felidézni életed kiemelten fontos eseményét és otthonod dísze lehet.

Rendezvényfotózás

Vállalati és családi események, konferenciák, csapatépítő napok, bálak, díjkiosztók, keresztelő, születésnap, szalagavatók, ballagások, koncertek, sportesemények megörökítése. Tehát tulajdonképpen bárhol és bármikor.